Praag 9 - Vratimovska, zeer mooi appartementencomplex met 24 wooneenheden


foto

ligging: Het appartementencomplex ligt slechts 6 kilometer noordoostelijk van het stadscentrum, (Praag 1), in het stadsdeel Letnaya. Het stadscentrum en alle belangrijke punten in Praag zijn binnen 5 minuten met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de auto is het stadscentrum via de autosnelweg rechtstreeks en goed bereikbaar binnen ca. 5 minuten. Het betreft hier dus een zeer centrale ligging met een zeer goede aansluiting op het stadscentrum. Het stadsdeel Letnany biedt een zeer omvattende infrastructuur, met een zeer moderne supermarkt van de Duitse Plusmarkt Groep. Verder zijn aanwezig: slagerij, bakker, groentewinkel, kledingzaak, kapper, restaurants, fastfoodshops en (kleuter)scholen.
object: pr9a
beschrijving:
woningen:24 wooneenheden
verdiepingen:8 bovenverdiepingen + 1 souterrain

Het appartementencomplex is uitermate geschikt voor splitsing in eigendomswoningen. Een zeer hoge winst is hier mogelijk, omdat de prijzen per woning slechts ca. NLG 16.600 waren !!! Zulke woningen worden momenteel op de vrije markt in Praag voor ca. NLG 40.000 à NLG 50.000 per woning verkocht. Daardoor kan men door splitsing en verkoop zeer hoge winsten behalen!! Een eersteklas koopje voor slimme investeerders. U krijgt voor slechts NLG 16.600 per stuk moderne woningen voorzien van bad/wc, balkon, telefoon, kabelaansluiting, gasverwarming!!! Een koopje!! We laten U graag het object uitvoerig ter plaatse zien.

oppervlakte:
bebouwde oppervlakte:205 m² (per etage)
bruto opp. verdiepingen:1845 m²
huuroppervlakte:1400 m² + 170 m² huurkelder
kubieke meters:5000 m³ (verbouwde ruimte)
bijzonderheden: Lift aanwezig
Aansluiting voor verwarming, gas, water, electriciteit, kabeltelevisie en telefoon.
Alle woningen zijn voorzien van bad/wc, gasverwarming, warmwaterverzorging, aansluiting voor kabeltelevisie, balkon, aparte keuken en telefoon.
Het appartementencomplex werd pas 20 jaar geleden gebouwd en verkeren sindsdien in goede staat. Daarnaast zijn de objecten pas sinds een paar maanden voorzien van een nieuw dak.
prijs: NLG 400.000

objecten INTERTRUST s.r.o. e-mail